Nastavitve piškotkov

Sejemska oprema

Sejemska oprema vam popestri sejemski prostor. Z izdelavo grafik, predstavitvenih elementov in ostalega boste polepšali vaš sejemski prostor.

Pravijo, da so sejmi čedalje slabše obiskani. Glede na poplavo elektronskih medijev, predvsem interneta se zdi oprema razstavnega prostora zguba časa in denarja. Češ, saj si lahko ogledate spletno stran itd.

Pozabljamo pa druge plati – osebni vtis, osebni stik in kar vidiš na sejmišču si boš zagotovo bolj zapomnil kot slike nametane na spletno stran.

Saj temu so sejmi navsezadnje namenjeni, da iz prve roke izveš čim več, da vidiš novosti, pozdraviš stare poslovne prijatelje. Naj pravijo kakorkoli že, trume Slovencev na sejmih v tujini kot npr. Viscom ali Euroshop ali pa naš Celjski sejem navsezadnje, dokazujejo da sejmi še vedno nekaj veljajo, le za potrebe lastnega podjetja je to zguba časa itd.

Sejemska oprema:
Res je, priprava razstavnega prostora ni preprosta zadeva in prepogosto se zgodi, da slabo planiranje prinese le stroške in težave.

Na razpolago imamo materiale in kapacitete za izdelavo grafik, predstavitvene elemente, ki bodo popestrili vaš razstavni prostor.

Verjetno še najbolj pomembno pa je, da imamo izkušnje in domišljijo, kar je idealna kombinacija za optimalno predstavitev vašega podjetja in prodajnega programa oz. storitvenega programa.

prospekt ”SEJEMSKA OPREMA” v .pdf obliki

prospekt ”SISTEMI VARIA” v .pdf obliki

prospekt ”SEDEŽNA SESTAVLJANKA” v .pdf obliki

prospekt ”PREGRADNI SISTEMI” v .pdf obliki