Nastavitve piškotkov

Grafični design – CGP

Ste lastnik podjetja, novoustanovljenega ali že uveljavljenega na trgu. Da bi vas stranke prepoznale in si vas zapomnile potrebujete enotno podobo podjetja – celostno grafično podobo, ki se kot rdeča nit vleče skozi vse vaše elemente poslovanja.

Pa naj bo to napisna tabla z imenom podjetja ali vizitka, ki obrazu da ime. Dopisni papir in žig, da bo račun veljaven. Nalepka za na paket, izvezen logo na delovni obleki, prepoznavna spletna stran, darila za poslovne partnerje, tiskani oglasi, prospekti, koledarji, transparenti, označbe za vozni park. Notranje in zunanje označevanje, pisemske ovojnice, poslovne mape in zastave in namizne zastavice – lahko bi še naštevali, vendar pa – vsak po želji in po potrebi.

Logotip Coca-cola v rumeni barvi ali drugačna oznaka BMW-ja bi nas zavedli, nam namignili, da gre za ponaredke. Ker ljudje slišimo in kupujemo z očmi.

Zato pri nas imamo strokovnjake, ki določijo osnovna vizualna prepoznavna sredstva – logotip s simbolom, tipografije in barvne kombinacije. Pravzaprav ustvarijo fotografijo za osebno izkaznico vašega podjetja.

Saj res, da ne pozabim, vse to vam lahko tudi izdelamo.