Nastavitve piškotkov

Tisk tiskovin

Tisk tiskovin je pravzaprav precej zvita zadeva. Ne moreš se mu izogniti, ker če delaš, uporabljaš artikle, predmete, tiskovine, ki so plod tega psihološko dobro premišljenega sistema.

Vzemimo na primer kocke, saj jih poznate, kocke lističev, ki imajo vsi, kako prekanjeno, natisnjen logotip nekega podjetja na vrhu. Kako naj umakneš pogled? Nič boljše ni, če je logotip natisnjen ob strani, torej preko lističev in več jih uporabiš, manj črk vidiš. In kaj počneš – vedno v mislih dokončaš besedo.

Tisk tiskovin:
Darilo vašega poslovnega partnerja je res pravo ”darilo”– ko ga začneš uporabljati, poslovnega partnerja več ne moreš pozabiti. Prefinjena psihološka manipulacija.

Da sploh ne govorimo o koledarjih in ostalem novoletnem programu. V primeru, da dobite koledar, ki zaostaja dva dni, ste pečeni za celo tekoče leto. Do naslednjega decembra seveda, ko vam isti poslovni partner znova prinese koledar – le upate lahko, da so meseci nastavljeni pravilno…

Naši mojstri in oblikovalci tiskovine preverijo tolikokrat, da se jim dnevi zamaknejo prav zaradi tega – ne, ni lep prizor.

Če želite poslovne partnerje obdržati pri zdravi pameti in sebe vedno prisotne – preizkusite nas.