Izdelava zastav se zdi obrtniško delo, vendar to nikakor ni oziroma ne bi smelo biti. Simboli, ki nas opredeljujejo, dorečejo ali naredijo so snov, iz katere izhajamo, kakršni smo in kamor gremo.

Ime – nomen est omen – je naš znak.

Vsi smo pripadniki nečesa – družine, religije, države, službe, društva, prijateljstva, procesije, ambicij ali vsega malo. Za vsakega od nas je vrstni red drugačen. Večino teh združb upodabljamo grafično, da bi poudarili njihov pomen.

Povejte, bi se kot Slovenec/-ka predstavili z lipicancem na povodcu ali s kranjsko čebelo v žepu? Rade volje,če ni druge izbire. Ampak zastava…ta nas združi kot narod. Vsi, ne glede na zvrst in podobo smo zbrani pod njo. Dolga leta se je zdelo, da kar se patriotizma tiče, nekoliko zaostajamo za drugimi državami.  Zadnje čase pa… razvijamo se, rastemo, zavedamo se in rezultat je čedalje več slovenskih zastav na slovenskih domovih.

Prenapeteži bi temu rekli nacionalizem, pametni pa dozorevanje. Nič drugače ni s podjetji, ki se čedalje bolj zavedajo pomena zunanjega označevanja. Vihranje vaših zastav pred vašim podjetjem… si predstavljate ?

Poskrbeli bomo za izdelavo zastav in vašo pravo podobo.

IZDELAVA ZASTAV:

Pri naa izdelamo zastave vseh dimenzij in oblik.